Onze praktijk

Algemene informatie64326_nl_editor photo7 (1)

De praktijk is voorzien van drie behandelkamers. De wachtkamer heeft een leestafel en een kinderspeelhoek.

Wij vinden het erg belangrijk dat u door persoonlijke aandacht en een prettige sfeer zich snel op uw gemak voelt en dat u alle gelegenheid krijgt om vragen te stellen.

In onze praktijk houden wij ons bezig met de algemene tandheelkunde. Dit omvat de meest voorkomende tandheelkundige behandelingen, zoals preventie, mondhygiëne, restauraties met diverse materialen, het maken van kronen ( ook op implantaten) en bruggen en het maken van partiële protheses en volledige protheses ook op implantaten.

Alle behandelingen  worden uitsluitend door de tandarts verricht. De assistente is bevoegd om röntgenfoto’s te maken en tandsteen te verwijderen.

Beide tandartsen hebben meer dan 35  jaar ervaring in de algemene praktijk. Ook voor uitgebreidere restauratieve tandheelkunde zoals kronen en/of bruggen kunt u bij ons terecht.64326_nl_editor photo3 (1)
Verder bestaat er de mogelijkheid om op implantaten een zogenaamde “klik”-prothese te laten maken. Voor het plaatsen van implantaten kunnen wij u o.a. verwijzen naar de kaakchirurg of naar een tandarts-implantoloog.

Het bleken van tanden staat de laatste jaren erg in de belangstelling. Wij gebruiken een zogenaamde “thuis-bleek”-methode. Dit is een niet zo agressieve manier, waardoor het tandweefsel minimaal wordt belast, maar waar prima resultaten mee worden geboekt. Menig patient is hier uiterst tevreden over. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Onze praktijk is lid van het KRT, wij volgen nascholingscursussen en bezoeken I-Qual avonden (intercollegiaal overleg).  

Voor orthodontische behandelingen wordt u eventueel doorverwezen naar Orthodontiepraktijk Waalwijk (www.orthowaalwijk.nl)
We werken nauw samen met mondhygiënisten Annet Sipkema in Drunen en Joyce van Rijn en Chantal Verboord in Vlijmen. Op woensdagmorgen is Annet Sipkema in onze praktijk aanwezig.
Onze tandtechnische werkzaamheden worden verzorgd door Tandtechnisch Laboratorium Schouten, Eerste Zeine 8a te Waalwijk. tel. 0416-331354
Kijk voor patiënteninformatie ook even op hun site. ( www.ttlschouten.nl )