Afspraak maken

Behandelingen en periodieke controles worden alleen volgens afspraak gedaan.

U kunt doorgaans binnen 2 weken terecht voor een controle afspraak.
Wij zijn telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Zie voor de tijden onder kopje contact.

Als het weer tijd is voor de periodieke controle sturen we u een email met een link naar de agenda. U klikt de link aan en kunt dan zelf een afspraak maken. Er wordt u een aantal tijden aangeboden bij de tandarts waar u altijd door behandeld wordt. Lukt dit niet, dan kunt u altijd nog telefonisch een afspraak maken.

Bent u niet in het bezit van email, dan krijgt u gewoon een herinneringskaartje via de post en kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk.

LET OP: emailadressen met hotmail/gmail accounts geven vaak problemen dat de mails in de spambox terecht komen.
Helaas kunnen wij hier geen invloed op uitoefenen. Wellicht kunt u dan beterneen ander e-mailadres gebruiken van uw werk bijvoorbeeld.

Bij een controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen we of een extra behandeling noodzakelijk is. De vervolgafspraak is tevens binnen 2 a 3 weken te plannen. Voor eventuele spoedgevallen tijdens de reguliere praktijkopening kunt u meestal dezelfde dag nog terecht.We hebben daarvoor speciaal tijd vrij gehouden om 11.30 uur en 16.30 uur, zodat u niet lang hoeft te wachten alvorens u terecht kunt met uw klacht.